URGEHAL
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- pr0metheus
- zahartowany metalizator
Re: URGEHAL
Kiedys lubilem, pozniej odrzucilo,podobnie mam z watain
niech to miejsce niebawem zniknie
- Kingu
- weteran forumowych bitew
Określenie "trendziarski" pasuje do Urgehal jak świni siodło. Takie głupoty to mogą chrzanić ci co oglądają okładki i nie mają za wiele czasu na słuchanie jednego albumu.
Gdzieś od 1:40 słychać wyraźnie, że Urgehal to Urgehal.
Gdzieś od 1:40 słychać wyraźnie, że Urgehal to Urgehal.
- Drone
- mistrz forumowej ceremonii
- Morph
- Kontakt:
No jasne, bo nie mam co robić tylko Urgehal słuchać :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
-
muszę sobie Goatcraft przypomnieć. swego czasu mnie rozjebała na kawałki, ale później już jakoś do niej nie wracałem...
Ostatniej jak najbardziej warto dać szansę. Początkowo może wydawać się nudna, ale to tylko pozory. Jest zimna, transowa i pozbawiona przaśnej przebojowości. Dzisiaj poleciała dwa razy i apetyt rośnie w miarę jedzenia.Morph pisze:No jasne, bo nie mam co robić tylko Urgehal słuchać :D
- witchfinder
- weteran forumowych bitew
Kiedyś łykałem po całości, z perspektywy czasu mój entuzjazm do Urgehal upadł, z jednym wyjątkiem, który dalej trzyma się mocno: Goatcraft Torment. Lubię wrócić raz na jakiś czas, dobre granie.
THIS IS SATANIC BLACK METAL
(akurat ten fragment trąci Popkowicami, no ale cóż... ;))
THIS IS SATANIC BLACK METAL
(akurat ten fragment trąci Popkowicami, no ale cóż... ;))
O tempora, o mores! ||| HARDCORE JP OGIEŃ JP
- Morph
- Kontakt:
Ale mam Monster Magnet i Slayer :/DCI Hunt pisze:Ostatniej jak najbardziej warto dać szansę. Początkowo może wydawać się nudna, ale to tylko pozory. Jest zimna, transowa i pozbawiona przaśnej przebojowości. Dzisiaj poleciała dwa razy i apetyt rośnie w miarę jedzenia.Morph pisze:No jasne, bo nie mam co robić tylko Urgehal słuchać :D
Give birth to something dead
No to jest argument nie do podważenia, ale jak ci sie zamiast steka zachce bule z kielbasa to mozesz dac szanse ostatniemu Urgehal ;)
- Herezjarcha
- w mackach Zła
A czy trendziarstwo nie może przejawiać się też w otoczce? Tak sobie pytam bez konkretnego związku akurat z Urgehal bo tę płytę sobie odpuściłem.Drone pisze:A w ogóle dziwna sprawa z tym URGEHAL jest. Bardzo zyskuje ta muzyka, czas jej dobrze robi.
Bardzo cenię "Ikonoklast", który przeszedł chyba bez większego echa, a jeśli już to pod szyldem rzekomego "trendziarstwa".
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
urgehal to przekult. każda płyta mnie zabija, ale ostatnio katuję Death is complete. z takim brzmieniem mogliby grać cały czas
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
- Morph
- Kontakt:
- ultravox
- zahartowany metalizator
Tak właśnie jest, moim zdaniem lepsza od nieco luzackiej "Goatcraft Torment".DCI Hunt pisze: Ostatniej jak najbardziej warto dać szansę. Początkowo może wydawać się nudna, ale to tylko pozory. Jest zimna, transowa i pozbawiona przaśnej przebojowości.
- maciek z klanu
ultravox pisze:Tak właśnie jest, moim zdaniem lepsza od nieco luzackiej "Goatcraft Torment".DCI Hunt pisze: Ostatniej jak najbardziej warto dać szansę. Początkowo może wydawać się nudna, ale to tylko pozory. Jest zimna, transowa i pozbawiona przaśnej przebojowości.
dla mnie znowu Goatcraft Torment to opus magnum tej kapeli. tym rock'n'rollowym black metalem rozjebali, choć łykam zdecydowanie wszystko co nagrali !!
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
-
cały ten luz jest właśnie zajebisty, bardzo to było potrzebne i dobrze zrobiło muzyce norwegów. następna płyta już mnie tak nie bierze, poprzednia zresztą też.
-
- rasowy masterfulowicz
katuje ostatnia non stop. Szczerze powiedziawszy robi mi lepiej niz ostatnie 2 marduki
KVLT lizania CZASZKI
-
- w mackach Zła
ostatnia jest bardzo zacna, ale trzeba dać jej trochę czasu, no i jest wtedy wszystko ok
- Lykantrop
Wodzu, prowadź i powiedz jak żyć!Holi pisze:ostatnia jest bardzo zacna, ale trzeba dać jej trochę czasu, no i jest wtedy wszystko ok
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
-
- w mackach Zła
jak żyć ? odpowiedz sobie sam