ROTTING CHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Re: ROTTING CHRIST
Mam wrażenie, że przy tej kapeli została już tylko młodzież. Starsi fani, albo nie żyją, albo już dawno postawili krzyżyk. Te sample to nędza. Wiem, to tylko fragmenty w chujowej jakości, ale to prawdopodobnie wystarczy, by oszczędzić 50 złotych na kolejnym wydawnictwie Greków.
-
- postuje jak opętany!
taki bonus dla młodszych słuchaczy: http://gazda666.wrzuta.pl/audio/13G7Tv7 ... noctis_era535 pisze:Mam wrażenie, że przy tej kapeli została już tylko młodzież.
- wałach
- rozkręca się
To samo co ostatniomanieczki pisze:
- manieczki
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
nju song
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- rasowy masterfulowicz
-
- postuje jak opętany!
Niestety mielizna. Ostatnim razem jak ich oglądałem na NWN! to musiałem wyjść, no nie dało się tego słuchać. Kompletnie nie moje granie.
- Raagoon
- weteran forumowych bitew
Wczoraj w Dublinie, gdy grali tylko z pierwszych trzech płyt, było całkiem przyzwoicie.
- manieczki
cool
http://krucjatarozancowazaojczyzne.pl" onclick="window.open(this.href);return false;
- manieczki
Cały nowy album do odsłuchu:
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... woj-album/
Ja się boję więc nie słucham!!!:-)))
http://iliveforonedollaraday.wordpress. ... woj-album/
Ja się boję więc nie słucham!!!:-)))
I mądrze. Ja byłem chojrak i postanowiłem się z tym zmierzyć. To już "AleJajo" było lepsze. Ten nowy Rotting Szajs to muzyka dla dzieci, soundtrack do bajek. Chyba chcą być drugim Septic Flesh, ale, delikatnie mówiąc, trochę im brakuje, a bonusowy kawałek to już szczyt wiochy.
- Morph
- mistrz forumowej ceremonii
- Kontakt:
E, nie jest najgorzej, IMO sporo lepiej niż na mdłej CiociGieni i nijakim AleLolu. Mocne 4/10 mogę dać :D
Give birth to something dead
Give birth to something old
Give birth to something old
zapomniałem dopisać, że pomimo wszystko jestem takim trochę wiocho-entuzjastą i wcale nie miałem problemu ze słuchaniem tego :D
- Kosturr
- zaczyna szaleć
słaby ten nowy kawałek jest.manieczki pisze:nju song
- mad
- weteran forumowych bitew
Raz przesłuchałem i było zupełnie spoko. Oczywiście trzeba wziąć poprawkę, że miałem akurat ochotę na taką prostą muzyczkę z patosem (sprzeczność? Nie). Chłopcy (ups, nie tylko chłopcy) znaleźli sobie jakieś charakterystyczne brzmienie i można ich rozpoznać po paru dźwiękach. Bardziej to mi się kojarzy z Homerem niż diabłem, ale dla mnie to nie problem.
Pewnie do płytki szybko nie wrócę, ale gdy kiedyś odtworzy mi się wczorajszy nastrój, może sobie włączę. Punktacja? W skali proporcjonalnej, niedronowej: 5,5/10
Pewnie do płytki szybko nie wrócę, ale gdy kiedyś odtworzy mi się wczorajszy nastrój, może sobie włączę. Punktacja? W skali proporcjonalnej, niedronowej: 5,5/10
Nie rozumiem dlaczego kolejne płyty tej przeciętnej, by nie rzec miernej kapeli wciąż wzbudzają zainteresowanie, podczas gdy dziesiątki, setki dużo lepszych płyt nie może przebić się do szerszej świadomości słuchaczy. Rotting Chris - zespół, który ostatnią w miarę przyzwoitą płytę nagrał w 1996 roku... o czym tu gadać? Chce się komuś jeszcze sprawdzać ich nowe płyty? Ostatnią, którą słyszałem jest "Sanctus Diavolos" - natomiast "Theogonia", która wpadła mi w chwili premiery zupełnie przypadkowo, wciąż leży w folii i jakoś nie mogę się zebrać, żeby jej posłuchać. W ostatnich latach widziałem ich też na jakimś koncercie, który utwierdził mnie w przekonaniu, że to zespół zdecydowanie nie dla mnie (wolałbym iść na Dimmu Borgir jakbym miał do wyboru).
Przecież takich płyt są miliony. Jak mam raz przesłuchać jakiegoś przeciętniaka, którego ocenię 5,5/10 to wolę sięgnąć po zupełnie mi nieznaną kapelę, z nadzieją, że może pozytywnie zaskoczymad pisze: zupełnie spokon - 5,5/10
- Skaut
no DEATHSTORM na pewną jest taką kapelą.Maria Konopnicka pisze:Przecież takich płyt są miliony. Jak mam raz przesłuchać jakiegoś przeciętniaka, którego ocenię 5,5/10 to wolę sięgnąć po zupełnie mi nieznaną kapelę, z nadzieją, że może pozytywnie zaskoczymad pisze: zupełnie spokon - 5,5/10
Coś tam było! Człowiek!
- Lykantrop
Jest to bdb i słuszna uwaga. No, może poza faktem, że w ostatecznym rozrachunku postawiłbym na nich, niż Dimmu Borgir :) Skończyłem przygodę z tą kapelą na "Non Serviam" i szkoda mi marnować czasu na to, co się działo później.Maria Konopnicka pisze:Nie rozumiem dlaczego kolejne płyty tej przeciętnej, by nie rzec miernej kapeli wciąż wzbudzają zainteresowanie, podczas gdy dziesiątki, setki dużo lepszych płyt nie może przebić się do szerszej świadomości słuchaczy. Rotting Chris - zespół, który ostatnią w miarę przyzwoitą płytę nagrał w 1996 roku... o czym tu gadać? Chce się komuś jeszcze sprawdzać ich nowe płyty? Ostatnią, którą słyszałem jest "Sanctus Diavolos" - natomiast "Theogonia", która wpadła mi w chwili premiery zupełnie przypadkowo, wciąż leży w folii i jakoś nie mogę się zebrać, żeby jej posłuchać. W ostatnich latach widziałem ich też na jakimś koncercie, który utwierdził mnie w przekonaniu, że to zespół zdecydowanie nie dla mnie (wolałbym iść na Dimmu Borgir jakbym miał do wyboru).
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95