ROTTING CHRIST
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
Regulamin forum
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
Tematy związane tylko z jednym zespołem lub jedną płytą. Wszelkie zbiorcze typu "América Latina Metal" lub "Najlepsza polska płyta thrash" itp. proszę zakładać w dziale "Dyskusje o muzyce metalowej"
- black_lava
- rasowy masterfulowicz
Re: ROTTING CHRIST
ej, nie jest tak źle. da się tego słuchać. dałbym 7/10.
"And the scars I will see
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
Like the face of the moon
Cast no blessings at me
Necro as fuck! "
-
- mistrz forumowej ceremonii
Ja mam czasem wrażenie, że Rotting Christ są z Polski ...
- REINHARD IRRUMATOR
- postuje jak opętany!
aż taka chujnia ? :)est pisze:Ja mam czasem wrażenie, że Rotting Christ są z Polski ...
Norma to głupota, degeneracja to geniusz
-
Nie słuchałem jeszcze :)
Może skojarzyło Ci się z Rotting Head ? Była taka kapelka w pierwszej połowie lat 90-tych. Byłem nawet na ich koncercie i wówczas nawet mi się to podobało :)est pisze:Ja mam czasem wrażenie, że Rotting Christ są z Polski ...
-
Ma kasetę Sucked Inside Out:) Oni chyba z Wawy byli?
- Herezjarcha
- w mackach Zła
Niestety nie są. Trochę szkoda. Takie Thy Mighty Contract czy Non Serviam to byłyby klejnoty w naszej koronie. Ale branie na Wisłą chyba mają duże sądząc z ilości koncertów w ostatnim czasie.
-
Lykantrop pisze: Jest to bdb i słuszna uwaga. No, może poza faktem, że w ostatecznym rozrachunku postawiłbym na nich, niż Dimmu Borgir :) Skończyłem przygodę z tą kapelą na "Non Serviam" i szkoda mi marnować czasu na to, co się działo później.
a skąd wiesz co się działo później skoro tego nie słyszałeś? opierasz się na opiniach jakichś anonimowych ludzi z forum?
-
Wizje kapłana pogańskiej świątyni nie mogą być mylne;)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
rotting christ to gowno, takie samo jak samael i dissection ;)
this is a land of wolves now
-
głupiś :)
- Riven
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
- Kontakt:
-
nie
:D
:D
- Lykantrop
Nie. Oczywiście, że ściągnąłem sobie mpchujki paru albumów wydanych później, ale zwyczajnie nie mogłem tego zdzierżyć. Jeszcze którymś z dwóch ostatnich albumów męczył mnie kumpel ilekroć do niego wpadałem w swoim czasie i do dzisiaj niesmak pozostał, a częstotliwość wypadów na piwo z tym jegomościem zmalała do kurtuazyjnego minimum :)Heretyk pisze:Lykantrop pisze: Jest to bdb i słuszna uwaga. No, może poza faktem, że w ostatecznym rozrachunku postawiłbym na nich, niż Dimmu Borgir :) Skończyłem przygodę z tą kapelą na "Non Serviam" i szkoda mi marnować czasu na to, co się działo później.
a skąd wiesz co się działo później skoro tego nie słyszałeś? opierasz się na opiniach jakichś anonimowych ludzi z forum?
Only pierwsze bicia are real!
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
- twoja_stara_trotzky
w sumie to tu są identyczne melodyjki jak na ostatniej Mgle, tylko rozmach większy ;)
Riven, weź Ty idź w ślady Piggy'ego ;)Riven pisze:rotting christ to gowno, takie samo jak samael i dissection ;)
Tak na dobra sprawę to mi ten Rotting Christ pomimo wszystko nie przeszkadza. Nie jest to zespół, którego płyty kupuję i kilku chyba wciąż nie słyszałem, ale nawet ta ostatnia, śmieszna płyta nie powoduje u mnie odruchu wymiotnego. Musze kupić "Non Servian" i "Triarchy...", ale jakoś nie trafiam ich za zadowalającą cenę.
- mad
- weteran forumowych bitew
twoja_stara_trotzky pisze:w sumie to tu są identyczne melodyjki jak na ostatniej Mgle, tylko rozmach większy ;)
Otóż to. Wystarczy sentymentalne granie zanurzyć w rozwodnionym sosie piwnicznej swojskości i gawiedź jest zadowolona (to o Mgle - jakby co). Natomiast zaślubiny sentymentalizmu z bliskim mu patosem to od razu wiejskie wesele. Schematy, schematy... Na razie nie mam ochoty ani po raz 2. włączyć Rotting Christ, ani po raz 3. czy 4. Mgły. Gdyby mi ktoś pistolet przystawił do łba, to jednak chyba wybrałbym to pierwsze.
- empir
- zahartowany metalizator
No właśnie. Słucham od kilku dni i podoba mi się.black_lava pisze:ej, nie jest tak źle. da się tego słuchać. dałbym 7/10.
Wiadomo że pierwszych trzech to nigdy nie pobiją. Na szczęście nie grają już takiego gówna jak na LP nr 4 i 5.
-
Nie no, przecież to greckie gówno jak obwieścił ostatnio jeden z masterfulowych wieszczów. Nie wiadomo tylko czy greckie gówno to to samo co skarajne gówno. Mam jednak nadzieję, że spłynie na nas łaska speców od muzyki - którzy dochodząc do trzydziestki odkryli nagle, że istnieje inna muzyka niż metal i nie mogą sobie emocjonalnie z tym poradzić - i się dowiemy.
- empir
- zahartowany metalizator
1. wieszcze często się mylą, zwłaszcza jak nadużywają alkoholu
2. gówno to gówno, chyba że chodzi ci o dietę greków?
3. jebać odkrywających niemetal
4. czekać na wskazówki czy spalić nośniki zgniłego pana?
2. gówno to gówno, chyba że chodzi ci o dietę greków?
3. jebać odkrywających niemetal
4. czekać na wskazówki czy spalić nośniki zgniłego pana?