A w sumie to se włączę.
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Lykantrop pisze:Jak dla mnie "World Collapse" to zdecydowanie najgorsza rzecz w dyskografii Unpure. Co nie znaczy, że to jakaś kompletna kicha, ale jak mówisz - 30 minut spokojnie by starczyło. Jest kilka hitów wyrywających do tańca, kilka zapychaczy i kilka totalnych kwadratów, od których aż się gęba w niesmaku wykrzywia. Najrówniejszy jest zdecydowanie "Trinity in Black". Właściwie to:
TiB>>>Coldland>>>>>>>>>>World Collapse>>>>Unpure.
Jakby ktoś chciał to mogę mieć w ciągu 2-3 tygodni kilka sztuk "Coldland" na opych.
manieczki pisze:Proszę tutaj pana lykantropa nie denerwować dzisiaj już, bo wypił 5(pięć) piwek, d.o.k.u.r.w.i.l wor metalem i cisnienie jego wynosi tera 150/95
Np. totalnie Motorheadowo-zajebisty "Sabbath"Lykantrop pisze:Jak dla mnie "World Collapse" to zdecydowanie najgorsza rzecz w dyskografii Unpure. Co nie znaczy, że to jakaś kompletna kicha, ale jak mówisz - 30 minut spokojnie by starczyło. Jest kilka hitów wyrywających do tańca
przecież debiut jest doskonałyLykantrop pisze:Po prostu debiut był już tak kompletną kupą, że przez przypadek pominąłem go w początkowych rozważaniach
"ludzie z Gdyni" - no proszę cię, daj mi jednego, który mnie dobrze zna i powie mi to w twarz, albo zaraz zacznij mi opowiadać o "ludziach ze sceny" albo jeszcze bardziej pojedź i napisz coś o "polskim internecie". śmiech i żal.pl, no chyba, że chcesz odkryć Amerykę i zauważyć, że każdego ktoś ma za bufona / kretyna / wieśniaka (niepotrzebne skreślić). a jeżeli nawet 90 proc. ludzi zaangażowanych w polską scenę BM będzie mnie uważać za buraka, to co z tego? to BARDZO DOBRZE, bo mniej więcej 90 proc. ludzi zaangażowanych w tę scenę to KRETYNI. w to mi graj. megalomania i sranie na egalitaryzm jest bardzo black metalowe.DeathDealer pisze:tak, to wytłumacz mi dlaczego ludzie z Gdyni mówią o tobie "taki jeden bufon co zjadł wszystkie rozumy świata" a ci, siedzący na polskiej scenie od lat nastu czytając twoje teksty śmieją się do rozpuku? Miałeś swoje pięć minut na scenie, a dokładnie trzy lata, a potem z niej uciekłeś bo stała się zbyt ekstremalna... Zaraz mi napiszesz że przestało cię to wszystko interesować,taki młodzieńczy bunt itp ale daruj sobie. Stary ja do ciebie nic nie mam ale czasami czytając twoje filozoficzne teksty to aż płakać się chce, pomijając temat black metalu bo raczej sobie nie pogadasz ze mną na równym poziomie. I mówię o BLACK METALU a nie o śmiesznych pseudo-podróbkach