Spowiadam się Bogu wszechmogącemu i wam, bracia i siostry, że bardzo zgrzeszyłem myślą, mową, uczynkiem, i zaniedbaniem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Przeto błagam Najświętszą Maryję, zawsze Dziewicę, wszystkich Aniołów i Świętych, i was, bracia i siostry, o modlitwę za mnie do Pana Boga naszego
Wybory 2020 - II tura
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Re: Wybory 2020 - II tura
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
zobacz post wyżej. znów idiota w akcji. a Ty tak im ładnie chciałeś zrobić -:)Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 20:43Spowiadam się Bogu wszechmogącemu i wam, bracia i siostry, że bardzo zgrzeszyłem myślą, mową, uczynkiem, i zaniedbaniem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Przeto błagam Najświętszą Maryję, zawsze Dziewicę, wszystkich Aniołów i Świętych, i was, bracia i siostry, o modlitwę za mnie do Pana Boga naszego
- Bloodcult
No dobra to ja teraz na serio :
Niepotrzebnie się ztriggerowałem jak mi WaszJudasz napisał kolejny post w formie pretensji. Bez zdania racji się wtedy uniósłem i chciałbym go teraz autentycznie przeprosić za to jak mu po chamsku odpisałem.
Niepotrzebnie się ztriggerowałem jak mi WaszJudasz napisał kolejny post w formie pretensji. Bez zdania racji się wtedy uniósłem i chciałbym go teraz autentycznie przeprosić za to jak mu po chamsku odpisałem.
- Hatefire
Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 20:43Sam się tak nazwałeś. Przecież jako jeden z niewielu rozumiesz coś z Gramsciego i nawet akceptujesz ten kierunek - mam Ci to trzeci raz napisać? Robisz to zatem świadomie, a pożyteczni idioci to ci, którzy niosą kaganek rewolucji przez instytucje i nawet nie wiedzą kto im go zapalił.
Zacytuj gdzie o sobie napisałem per idiota? Znaczy rozumiem, że w twoim zero-jedynkowym świecie, każdy, kto jest na milimetr od twojej wizji świata jest idiotą. Niemniej nie dziw się, że mamy z ciebie brechę, sprany mózgu. Siedzisz już kącie ukryty pod kocem? Prawie 21, zaraz pedały wyjdą na łowy.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 20:49Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 20:43Sam się tak nazwałeś. Przecież jako jeden z niewielu rozumiesz coś z Gramsciego i nawet akceptujesz ten kierunek - mam Ci to trzeci raz napisać? Robisz to zatem świadomie, a pożyteczni idioci to ci, którzy niosą kaganek rewolucji przez instytucje i nawet nie wiedzą kto im go zapalił.
Zacytuj gdzie o sobie napisałem per idiota? Znaczy rozumiem, że w twoim zero-jedynkowym świecie, każdy, kto jest na milimetr od twojej wizji świata jest idiotą. Niemniej nie dziw się, że mamy z ciebie brechę, sprany mózgu. Siedzisz już kącie ukryty pod kocem? Prawie 21, zaraz pedały wyjdą na łowy.

Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Drone
Ja Was rozgrzeszam, kol. Hatefire. Kościół nie ma monopolu na krzyż i prawdy wiary, ja też się nimi sprawnie posługuję w wiadomych celach. W ramach pokuty proszę bez wahania orać poglądy kol. kol. Pacjenta i Bloodculta aż czmychną do piwniczki trydenckiej.Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 20:43Spowiadam się Bogu wszechmogącemu i wam, bracia i siostry, że bardzo zgrzeszyłem myślą, mową, uczynkiem, i zaniedbaniem. Moja wina, moja wina, moja bardzo wielka wina. Przeto błagam Najświętszą Maryję, zawsze Dziewicę, wszystkich Aniołów i Świętych, i was, bracia i siostry, o modlitwę za mnie do Pana Boga naszego
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
-
- postuje jak opętany!
Domyślam się, że chodzi Ci o Alana Turinga.Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 19:25Pisałem mu kilka postów wcześniej. Co do gejów, to chyba nie zdaje sobie sprawy, że dzięki takiemu jednemu pisze na forume, bo podłożył podwaliny teoretyczne pod informatykę i nie mówi po niemiecku, bo za sprawą jego pracy II WŚ trwała kilka lat krócej. Potem kolesie pokroju Pacjenta doprowadziły go do samobójstwa
Popatrz, jakie rzeczy robili z ludźmi na tym wielce cywilizowanym Zachodzie. Pod pretekstem "leczenia" homoseksualizmu truli chemikaliami i torturowali psychicznie, zamykali w pierdlach. O Polsce, gdzie takiego barbarzyńskiego traktowania geje nigdy nie doświadczali, mówiło się i pisało jako o kraju zacofanym, w którym nie dostrzega i nie rozwiązuje się "problemu" homoseksualizmu. No bo w Europie Zachodniej i Ameryce był wtedy postęp - więzienie + reedukacja + pranie mózgu + zastrzyki w gołą dupę. W "Wielkiej" Brytanii jeszcze w latach osiemdziesiątych policja organizowała najazdy na gej-bary. Dzisiaj te zachodnie kraje bezczelnie występują w roli rzeczników praw gejów i tak samo jak 50 lat temu, także i dziś oczerniają Polskę. Podczas gdy to właśnie Polska zawsze w tej sprawie postępowała właściwie. Homoseksualizmu tu nigdy się nie karało i nie ścigało, nigdy homo-kontakty nie były prawnie zakazane, nawet za najgłębszej komuny. Zachodnim demokracjom, które w kwestii geizmu i lesbiizmu jeszcze kilkadziesiąt lat temu miały u siebie średniowiecze, należałoby pokazać środkowy palec i powiedzieć wprost: gówno wiecie o prawach mniejszości, bo i nigdy tych praw nie respektowaliście.
Nie oczerniaj naszego forumowego kolegi Pacjenta, bo to jednak nie tacy ludzie jak on doprowadzili Turinga do samoboja. Odpowiedzialni są raczej wielbiciele państwa interweniującego we wszystkich dziedzinach życia, także sferach najintymniejszych. Zwolennicy państwa o dużych uprawnieniach i państwa, które w sposób nowoczesny i (pseudo)naukowy rozwiązuje "wielkie problemy społeczne". Zwolennicy posyłania ludzi na przymusowe leczenie z wyimaginowanych albo wyolbrzymionych chorób/dysfunkcji. A także ci, którzy przyjmują bez cienia krytycyzmu każdą bzdurę, byle ta bzdura była na czasie i miała atrakcyjną, (pseudo)naukową lub ideologiczną oprawę - raczej tacy ludzie odpowiadają za tę tragedię.
In God We Trust
- Hatefire
Zacytowałeś mnie i wprost zasugerowałeś coś o idiotach. Taką tanią erystyką, to możesz szpanować na zebraniach ONR. Tam są sami kretyni, tu na forume nie ma tak łatwo.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Hatefire
Dokładnie tacy. Tylko gdzieniegdzie przejrzeli na oczy i uznali, to za okres błędów i wypaczeń. Też mnie zadziwia, że taki kraj jak Polska, będący po odzyskaniu niepodległości w awangardzie praw człowieka i obywatelskich, obecnie zajmuje niezbyt zaszczytne miejsce w ariergardzie. Dużo rzeczy poszło nie tak.Agony pisze: ↑29-06-2020, 20:57Domyślam się, że chodzi Ci o Alana Turinga.
Popatrz, jakie rzeczy robili z ludźmi na tym wielce cywilizowanym Zachodzie. Pod pretekstem "leczenia" homoseksualizmu truli chemikaliami i torturowali psychicznie, zamykali w pierdlach. O Polsce, gdzie takiego barbarzyńskiego traktowania geje nigdy nie doświadczali, mówiło się i pisało jako o kraju zacofanym, w którym nie dostrzega i nie rozwiązuje się "problemu" homoseksualizmu. No bo w Europie Zachodniej i Ameryce był wtedy postęp - więzienie + reedukacja + pranie mózgu + zastrzyki w gołą dupę. W "Wielkiej" Brytanii jeszcze w latach osiemdziesiątych policja organizowała najazdy na gej-bary. Dzisiaj te zachodnie kraje bezczelnie występują w roli rzeczników praw gejów i tak samo jak 50 lat temu, także i dziś oczerniają Polskę. Podczas gdy to właśnie Polska zawsze w tej sprawie postępowała właściwie. Homoseksualizmu tu nigdy się nie karało i nie ścigało, nigdy homo-kontakty nie były prawnie zakazane, nawet za najgłębszej komuny. Zachodnim demokracjom, które w kwestii geizmu i lesbiizmu jeszcze kilkadziesiąt lat temu miały u siebie średniowiecze, należałoby pokazać środkowy palec i powiedzieć wprost: gówno wiecie o prawach mniejszości, bo i nigdy tych praw nie respektowaliście.
Nie oczerniaj naszego forumowego kolegi Pacjenta, bo to jednak nie tacy ludzie jak on doprowadzili Turinga do samoboja. Odpowiedzialni są raczej wielbiciele państwa interweniującego we wszystkich dziedzinach życia, także sferach najintymniejszych. Zwolennicy państwa o dużych uprawnieniach i państwa, które w sposób nowoczesny i (pseudo)naukowy rozwiązuje "wielkie problemy społeczne". Zwolennicy posyłania ludzi na przymusowe leczenie z wyimaginowanych albo wyolbrzymionych chorób/dysfunkcji. A także ci, którzy przyjmują bez cienia krytycyzmu każdą bzdurę, byle ta bzdura była na czasie i miała atrakcyjną, (pseudo)naukową lub ideologiczną oprawę - raczej tacy ludzie odpowiadają za tę tragedię.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Wacław
- rasowy masterfulowicz
sprytnie napisane. tak według odpowiednich wzorców. pedalow biją ale nie u nas. u nas ostoja wszelakich swobód. i ich obrona poprzez ksenofobiczna mowę która na końcu doprowadzi do tego czego oczekujemy. brawo. znany znany.Agony pisze: ↑29-06-2020, 20:57Domyślam się, że chodzi Ci o Alana Turinga.Hatefire pisze: ↑29-06-2020, 19:25Pisałem mu kilka postów wcześniej. Co do gejów, to chyba nie zdaje sobie sprawy, że dzięki takiemu jednemu pisze na forume, bo podłożył podwaliny teoretyczne pod informatykę i nie mówi po niemiecku, bo za sprawą jego pracy II WŚ trwała kilka lat krócej. Potem kolesie pokroju Pacjenta doprowadziły go do samobójstwa
-
Bardzo się mylisz, ale oczywiście dzięki temu koledzy mogą poklepać Cię po plecach. W pewnym sensie rozumiem.Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 17:38Antonio Gramsci opracował taką instrukcję, którą stosuje dziś lewica. Kol. Hatefire zna tematChodzi o tzw. marsz przez instytucję, w tym przez rodzinę, a w arsenale środków jest m.in. duch rozłamu, którym należy zaszczepić konserwatywna rodzinę. Powszechna seksualizacja z promowaniem zboczeń doskonale do tego się nadaje, a ruch LGBT jest tego awangardą. Pożyteczni idioci oczywiście pieprzą bzdury typu zostawcie homoseksualistów, co wam przeszkadzają ich małżeństwa, nie chodzi o promowanie zboczeń, ale o tolerancję itd.
Jeśli prawdę można wypowiedzieć tylko szeptem, oznacza to, że kraj został opanowany przez wrogów.
- Hatefire
W przeciwieństwie do ciebie nie jestem zainteresowany męsko-męskimi macankami.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
- Triceratops
Zalezy, ktorych "ojcow zalozycieli", bo mozna sie cofnac do Monneta, Schumanna i Halsteina, ktorych to znakomicie opisal w ksiazce Philippe de Villiers. Wtedy to dopiero mozna przezyc szok.Pacjent pisze: ↑29-06-2020, 18:55Bo ślub i małżeństwo są jasno zdefiniowane od zarania dziejów. Nawet mówi o tym wprost Konstytucja RP. Natomiast taktyka Gramsciego realizowana jest i w tym zakresie, tzn. w przedefiniowaniu pojęć, co jest niezbędne by przejąć instytucje. Dlatego lewactwo wymyśliło sobie homoseksualne małżeństwa, które wcale nim nie są. Poczytajcie sobie trochę ojców założycieli tego co tu popieracie, bo to tylko Wam się wydaje, że spontanicznie wyrażacie swoje opinie.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑29-06-2020, 18:36"Możesz wziąć ślub, ale nie z tym człowiekiem, z którym chcesz, tylko z tym, z kim nie chcesz, i to są równe prawa".
woodpecker from space
-
Jesteś. Z udziałem ręki.
- Hatefire
Pierdolisz, nie odważyłbym się. To grzech i włosy, by mi wyrosły na dłoni.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Ok, wierzę.
- Triceratops
-
- rasowy masterfulowicz
wawa zalana a tvp wszystko na trzaska xD ja pierdole, tupet lvl master
- Drone
Najlepsze jest to, że najbardziej Warszawą interesuje się pisowska prowincja, zaś w samej Warszawie w I turze Trzaskowski wygrał w cuglach. Autobus, który spadł z Grota-Roweckiego, też jest podobno winą obecnego prezydenta.
Przegrana jest na wyciągnięcie ręki.
- Ascetic
tak jak dzisiejsze zalane ulice. nawet teraz pani we fracu mówiła, że coś nie tak w tej warszawie. jak nie gówno to płynące ulice, trzaskowski powinien siedzieć w każdej kratce ściekowej i ją ręcznie udrażniać.
Poro