Trafna chociaż IMHO zbyt lekceważąca ocena lewicowych idei inżynierii społecznej

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Trafna chociaż IMHO zbyt lekceważąca ocena lewicowych idei inżynierii społecznej
Nie, po prostu łudziłem się, że można ustalić coś wspólnego z lewakiem. Choćby coś prostego, banalnego. Okazuje się to niemożliwe. Będę o tym pamiętał, człowiek się uczy całe życie.
Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-03-2021, 23:01Wyjątkowo 1:0 dla mada, nie wiem co za problem odpowiedzieć. Proste pytanie, prosta odpowiedź i temat zamknięty, a nie wicie się na wszelkie sposoby, byle nie odpowiedzieć.
Ale chyba nie do końca Marcin tak jest. Takiemu Margotowi nikt do łóżka nie wchodził. To on zaczął chodzić z tysiącami ludzi z transparentami typu ,,płeć? - ty wybierasz,,. Więc tak naprawdę to on zaczął te spodnie publicznie ściągać.nicram pisze: ↑13-03-2021, 08:24Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑12-03-2021, 23:01Wyjątkowo 1:0 dla mada, nie wiem co za problem odpowiedzieć. Proste pytanie, prosta odpowiedź i temat zamknięty, a nie wicie się na wszelkie sposoby, byle nie odpowiedzieć.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
To idzie w obie strony i to wcale nieprawda, że tylko jedna strona jest taka. Przykład idzie ze Stanów, a że wśród znajomych na fb jakieś 500 osób u mnie to USA, i mnóstwo osób LGBT, to widzę, o czym rozmawiają. Popularny jest obrazek, na którym na podziałce zaznacza się, w którym miejscu spektrum jest dana osoba: jest tam z tego co pamiętam man/woman, dominant/submissive, romantic/asexual i kilka innych. Dla mnie to było szokujące zobaczyć, jak ludzie publicznie dzielą się tym, jak bardzo są ulegli czy dominujący i nie mam wątpliwości, jaki był kontekst. Jest też przypadek jednego dość znanego w towarzystwie muzyka, który postuje rzeczy typu "can't wait to be fucked hard by leather daddy", jakoś tak to leciało. Podsumowując, ta czarno-biała narracja o analnych fiksacjach prawicy i czystości osób LGBT to bajki. Przy czym żeby nie było wątpliwości, nie stoję po żadnej stronie.nicram pisze: ↑13-03-2021, 08:24Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.
maciek z klanu pisze: ↑13-03-2021, 10:31
Ale chyba nie do końca Marcin tak jest. Takiemu Margotowi nikt do łóżka nie wchodził. To on zaczął chodzić z tysiącami ludzi z transparentami typu ,,płeć? - ty wybierasz,,. Więc tak naprawdę to on zaczął te spodnie publicznie ściągać.
Koledzy, ja oczywiście mogę się z Wami zgodzić, choćby w części, ale mój komentarz dotyczył mada, który zwykle tutaj przychodzi powyzywać ludzi od POjebów i lewaków. Tylko tyle.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-03-2021, 10:39To idzie w obie strony i to wcale nieprawda, że tylko jedna strona jest taka. Przykład idzie ze Stanów, a że wśród znajomych na fb jakieś 500 osób u mnie to USA, i mnóstwo osób LGBT, to widzę, o czym rozmawiają. Popularny jest obrazek, na którym na podziałce zaznacza się, w którym miejscu spektrum jest dana osoba: jest tam z tego co pamiętam man/woman, dominant/submissive, romantic/asexual i kilka innych. Dla mnie to było szokujące zobaczyć, jak ludzie publicznie dzielą się tym, jak bardzo są ulegli czy dominujący i nie mam wątpliwości, jaki był kontekst. Jest też przypadek jednego dość znanego w towarzystwie muzyka, który postuje rzeczy typu "can't wait to be fucked hard by leather daddy", jakoś tak to leciało. Podsumowując, ta czarno-biała narracja o analnych fiksacjach prawicy i czystości osób LGBT to bajki. Przy czym żeby nie było wątpliwości, nie stoję po żadnej stronie.nicram pisze: ↑13-03-2021, 08:24Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.
Ale prawica ma analne fiksacje, i to jest fakt a nie bajki. Brukselski parkour po rynnie z ostatnich miesięcy to tylko czubek góry... Popatrzmy na nasze rodzime podwórko... Np. taki Ziobro, Bosak, Jaki i wielu jeszcze. Zanim stali się znani, już mówiono w ich środowisku o ich analnych upodobaniach. Do tego spójrzmy na do szpiku prawicowy kler. Pedał na pedale pedofilem pogania. Nawet w łonie kościoła głośno się mówi o homolobby w nim istniejącym. A ten ich histeryczny wrzask i wojenka z lewactwem jest ich swoistą próbą leczenia własnych kompleksów i zboczeń. To jest coś na zasadzie gościa, który zajebał właśnie komuś zegarek i krzyczy łapaj złodzieja wskazując na typa stojącego przed nim. Cała ta wojująca Prawica i Lewica nadaje się do utopienia w szambie wypełnionym po brzegi gównem. To po prostu pojeby które z własnych wynatutrzeń zrobiły sobie sposób na życie. Czasem bardzo intratny.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-03-2021, 10:39To idzie w obie strony i to wcale nieprawda, że tylko jedna strona jest taka. Przykład idzie ze Stanów, a że wśród znajomych na fb jakieś 500 osób u mnie to USA, i mnóstwo osób LGBT, to widzę, o czym rozmawiają. Popularny jest obrazek, na którym na podziałce zaznacza się, w którym miejscu spektrum jest dana osoba: jest tam z tego co pamiętam man/woman, dominant/submissive, romantic/asexual i kilka innych. Dla mnie to było szokujące zobaczyć, jak ludzie publicznie dzielą się tym, jak bardzo są ulegli czy dominujący i nie mam wątpliwości, jaki był kontekst. Jest też przypadek jednego dość znanego w towarzystwie muzyka, który postuje rzeczy typu "can't wait to be fucked hard by leather daddy", jakoś tak to leciało. Podsumowując, ta czarno-biała narracja o analnych fiksacjach prawicy i czystości osób LGBT to bajki. Przy czym żeby nie było wątpliwości, nie stoję po żadnej stronie.nicram pisze: ↑13-03-2021, 08:24Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.
Nic dodać. Nic ująć.Wódka i Piwo pisze: ↑14-03-2021, 09:07Ale prawica ma analne fiksacje, i to jest fakt a nie bajki. Brukselski parkour po rynnie z ostatnich miesięcy to tylko czubek góry... Popatrzmy na nasze rodzime podwórko... Np. taki Ziobro, Bosak, Jaki i wielu jeszcze. Zanim stali się znani, już mówiono w ich środowisku o ich analnych upodobaniach. Do tego spójrzmy na do szpiku prawicowy kler. Pedał na pedale pedofilem pogania. Nawet w łonie kościoła głośno się mówi o homolobby w nim istniejącym. A ten ich histeryczny wrzask i wojenka z lewactwem jest ich swoistą próbą leczenia własnych kompleksów i zboczeń. To jest coś na zasadzie gościa, który zajebał właśnie komuś zegarek i krzyczy łapaj złodzieja wskazując na typa stojącego przed nim. Cała ta wojująca Prawica i Lewica nadaje się do utopienia w szambie wypełnionym po brzegi gównem. To po prostu pojeby które z własnych wynatutrzeń zrobiły sobie sposób na życie. Czasem bardzo intratny.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑13-03-2021, 10:39To idzie w obie strony i to wcale nieprawda, że tylko jedna strona jest taka. Przykład idzie ze Stanów, a że wśród znajomych na fb jakieś 500 osób u mnie to USA, i mnóstwo osób LGBT, to widzę, o czym rozmawiają. Popularny jest obrazek, na którym na podziałce zaznacza się, w którym miejscu spektrum jest dana osoba: jest tam z tego co pamiętam man/woman, dominant/submissive, romantic/asexual i kilka innych. Dla mnie to było szokujące zobaczyć, jak ludzie publicznie dzielą się tym, jak bardzo są ulegli czy dominujący i nie mam wątpliwości, jaki był kontekst. Jest też przypadek jednego dość znanego w towarzystwie muzyka, który postuje rzeczy typu "can't wait to be fucked hard by leather daddy", jakoś tak to leciało. Podsumowując, ta czarno-biała narracja o analnych fiksacjach prawicy i czystości osób LGBT to bajki. Przy czym żeby nie było wątpliwości, nie stoję po żadnej stronie.nicram pisze: ↑13-03-2021, 08:24Chyba żartujesz. Przecież odpowiedzieli, że nie wiedzą i ich to za bardzo nie obchodzi. W przeciwieństwie do tych pomyleńców, którzy ciągle zaglądają ludziom w spodnie, pod kołdry, czy też w majtki. Każdy oczywiście ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, ale to proste pytanie mada miało jedno na celu - powyzywanie ludzi od lewaków.
Powtarzam: nie jest prawdą, że tylko jedna strona jest taka. Po prostu są siebie warci.Wódka i Piwo pisze: ↑14-03-2021, 09:07Ale prawica ma analne fiksacje, i to jest fakt a nie bajki. Brukselski parkour po rynnie z ostatnich miesięcy to tylko czubek góry... Popatrzmy na nasze rodzime podwórko... Np. taki Ziobro, Bosak, Jaki i wielu jeszcze. Zanim stali się znani, już mówiono w ich środowisku o ich analnych upodobaniach. Do tego spójrzmy na do szpiku prawicowy kler. Pedał na pedale pedofilem pogania. Nawet w łonie kościoła głośno się mówi o homolobby w nim istniejącym. A ten ich histeryczny wrzask i wojenka z lewactwem jest ich swoistą próbą leczenia własnych kompleksów i zboczeń. To jest coś na zasadzie gościa, który zajebał właśnie komuś zegarek i krzyczy łapaj złodzieja wskazując na typa stojącego przed nim. Cała ta wojująca Prawica i Lewica nadaje się do utopienia w szambie wypełnionym po brzegi gównem. To po prostu pojeby które z własnych wynatutrzeń zrobiły sobie sposób na życie. Czasem bardzo intratny.
To by było dobre podsumowanie, obie strony jadą na różnych półprawdach z których robią wręcz przykazania wyryte na kamiennych tablicach.ŚWIAT BEZ KOŃCA pisze: ↑14-03-2021, 12:31Powtarzam: nie jest prawdą, że tylko jedna strona jest taka. Po prostu są siebie warci.Wódka i Piwo pisze: ↑14-03-2021, 09:07Ale prawica ma analne fiksacje, i to jest fakt a nie bajki. Brukselski parkour po rynnie z ostatnich miesięcy to tylko czubek góry... Popatrzmy na nasze rodzime podwórko... Np. taki Ziobro, Bosak, Jaki i wielu jeszcze. Zanim stali się znani, już mówiono w ich środowisku o ich analnych upodobaniach. Do tego spójrzmy na do szpiku prawicowy kler. Pedał na pedale pedofilem pogania. Nawet w łonie kościoła głośno się mówi o homolobby w nim istniejącym. A ten ich histeryczny wrzask i wojenka z lewactwem jest ich swoistą próbą leczenia własnych kompleksów i zboczeń. To jest coś na zasadzie gościa, który zajebał właśnie komuś zegarek i krzyczy łapaj złodzieja wskazując na typa stojącego przed nim. Cała ta wojująca Prawica i Lewica nadaje się do utopienia w szambie wypełnionym po brzegi gównem. To po prostu pojeby które z własnych wynatutrzeń zrobiły sobie sposób na życie. Czasem bardzo intratny.