SARS-CoV-2

Scena polityczna, konflikty wojenne, problemy globalne

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir

Regulamin forum
"Ludzie, którzy nie potrafią kontrolować własnych emocji, próbują kontrolować zachowania innych ludzi" - John Cleese
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

Re: SARS-CoV-2

14-05-2021, 19:52

Hatefire pisze:
14-05-2021, 18:17
Bloodcult pisze:
14-05-2021, 16:50
Zwalić wam konia ?
Hamuj się. Nie jesteś na plebanii :lol:
No dokładnie. :-)
all the monsters will break your heart
535

14-05-2021, 19:54

Nic się nie wymsknęło Tomek. Takie są fakty. Zrobiłeś z tego miejsca front walki o chujwieco.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-05-2021, 19:56

nicram pisze:
14-05-2021, 19:52
Hatefire pisze:
14-05-2021, 18:17
Bloodcult pisze:
14-05-2021, 16:50
Zwalić wam konia ?
Hamuj się. Nie jesteś na plebanii :lol:
No dokładnie. :-)
Propozycja jak propozycja. U nich norma. Bardziej zabawne, że ten drugi od obrony mniejszości katolickiej zaatakowanej przez lewaczkę, odpisał „poproszę”. Takie tu smaczki mamy.
Awatar użytkownika
maciek z klanu
mistrz forumowej ceremonii

14-05-2021, 19:57

Zmien ton xd

Największym smaczkiem tego forum jestes ty. Takie typowe raczysko. Kolejny użytkownik cie wyjaśnia a do ciebie nie dociera nic.jestes przeświadczony o swojej zajebistosci, a zachowujesz się jak zwykly dzban.
Ostatnio zmieniony 14-05-2021, 19:59 przez maciek z klanu, łącznie zmieniany 1 raz.
Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo ;)
Jestem Maciek, szukam klanu.
Awatar użytkownika
nicram
Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów

14-05-2021, 19:58

535 pisze:
14-05-2021, 19:20
Jeszcze jedno Tomek. Dla każdego niezbyt uważnego obserwatora od dawna jest jasne, że tak się zapamiętałeś w batalii ze szurstwem, że widzisz je prawdopodobnie nawet we własnej lodówce. Przy okazji udało Ci się zasrać pierdoleniem o swoich lękach niemal każdy temat w którym się wypowiadasz. Walczyłeś z pacjentem bojącym się kobiet i pederastów, a zostałeś osobnikiem naznaczonym przez religię pandemii. Tylko czekam, aż wykreujesz się na męczennika całej tej sytuacji, bo ministrem wojny sam się już mianowałeś. Obsrałeś to miejsce Tomasz. Nie chce się tutaj zaglądać. Nawet w temacie o mejem prujesz dupala w durnych szpagatach. Mógłbym napisać, że szkoda. Ale nie. Jebie mnie to. Masz misję. Podobnie jak ministrant, czy brunatny robcio z Lublina. Kontynuuj zatem.
Przepraszam, że się wtrącę między wódkę i zakąskę, ale chyba coś nie tak zapamiętałem. To nie Tomek zasrał to forum tylko pierdolone szurstwo swoimi chorymi teoriami, szurwiedzą i sraczką na widok słowa "szczepionka". Przypomnę jak ozobek dostał biegunki gdy kulturalnie sobie rozmawialiśmy jaką szczepionkę wybrać. Jak już Tomek pisał, akcja rodzi reakcję.
all the monsters will break your heart
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-05-2021, 20:01

535 pisze:
Nic się nie wymsknęło Tomek. Takie są fakty. Zrobiłeś z tego miejsca front walki o chujwieco.
Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
Awatar użytkownika
Wacław
rasowy masterfulowicz

14-05-2021, 20:02

nicram pisze:
14-05-2021, 19:58
535 pisze:
14-05-2021, 19:20
Jeszcze jedno Tomek. Dla każdego niezbyt uważnego obserwatora od dawna jest jasne, że tak się zapamiętałeś w batalii ze szurstwem, że widzisz je prawdopodobnie nawet we własnej lodówce. Przy okazji udało Ci się zasrać pierdoleniem o swoich lękach niemal każdy temat w którym się wypowiadasz. Walczyłeś z pacjentem bojącym się kobiet i pederastów, a zostałeś osobnikiem naznaczonym przez religię pandemii. Tylko czekam, aż wykreujesz się na męczennika całej tej sytuacji, bo ministrem wojny sam się już mianowałeś. Obsrałeś to miejsce Tomasz. Nie chce się tutaj zaglądać. Nawet w temacie o mejem prujesz dupala w durnych szpagatach. Mógłbym napisać, że szkoda. Ale nie. Jebie mnie to. Masz misję. Podobnie jak ministrant, czy brunatny robcio z Lublina. Kontynuuj zatem.
Przepraszam, że się wtrącę między wódkę i zakąskę, ale chyba coś nie tak zapamiętałem. To nie Tomek zasrał to forum tylko pierdolone szurstwo swoimi chorymi teoriami, szurwiedzą i sraczką na widok słowa "szczepionka". Przypomnę jak ozobek dostał biegunki gdy kulturalnie sobie rozmawialiśmy jaką szczepionkę wybrać. Jak już Tomek pisał, akcja rodzi reakcję.
Michał to rozumie, ale się droczy. Chyba tak lubi.

Ochłonie, prześledzi co po kolei idzie i będzie znów miło.
535

14-05-2021, 21:52

Wacław pisze:
535 pisze:
Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

14-05-2021, 22:09

Panowie. Warto?
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Awatar użytkownika
Sybir

14-05-2021, 22:13

Masterful Arena.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Slyd

14-05-2021, 22:18

535 pisze:
Wacław pisze:
535 pisze:
Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.
Poluzuje majty..... Szczekasz jak jakiś bobek. Po tych twoich wypocinach zbliżasz się do szurostwa. Jestem za a nawet przeciw.....
535

14-05-2021, 22:23

Slyd pisze:
535 pisze:
Wacław pisze:

Poluzuje majty..... Szczekasz jak jakiś bobek. Po tych twoich wypocinach zbliżasz się do szurostwa. Jestem za a nawet przeciw.....
Możesz się jebać na ryj pacynko. Zawsze jesteś po jakiejś stronie. Prawda? Ze strachu, czy jesteś pospolitą pizdą? Chcesz solidarności? Idź do faceta od palenia nysek.
Awatar użytkownika
uglak

14-05-2021, 22:31

535 pisze:
I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.
Myślałem, że to oczywiste. Od dawna uważam, że u Tomasza razem z odpaleniem forume odpalany jest Excel z wieloma zakładkami, bo kolega zawsze jest w stanie poratować wątkiem czy screenem sprzed paru miesięcy o którym nikt już nie pamięta.

W sumie to może być nawet przydatne. Jak dziś chciałem pochwalić nową, odcinkową opowieść obyczajową Rumburaka (http://masterful-magazine.com/forum/vie ... 2#p1699112) to przypomniało mi się, że tak wartkiej akcji nie było od czasu kiedy ktoś opisywał osiedlowego żula głośno tęskniącego za ukochaną pod oknem naszego nieszczęśnika. Problem w tym, że nawet mimo zabawy wyszukiwarką nie udało mi się znaleźć czyja to historyjka ani w którym temacie żyła swoim życiem. Tomasz, pomożesz? Może namówimy autora na napisanie jakiegoś epilogu :-)
Guilty of being right
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

14-05-2021, 22:33

Ha ha, pamiętałem to lepiej i dobrze dobrałem słowo-klucz. Zaczyna się gdzieś tutaj:

http://masterful-magazine.com/forum/vie ... &start=360
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
Slyd

14-05-2021, 22:36

535 pisze:
Slyd pisze:
535 pisze:

Możesz się jebać na ryj pacynko. Zawsze jesteś po jakiejś stronie. Prawda? Ze strachu, czy jesteś pospolitą pizdą? Chcesz solidarności? Idź do faceta od palenia nysek.
Wyciągnij granat z dupy bo szur z ciebie wychodzi
535

14-05-2021, 22:39

Slyd pisze:
14-05-2021, 22:36
535 pisze:
Slyd pisze:

Wyciągnij granat z dupy szurze.
Twój stary szur. Poza tym nie krępuj się. Z pewnością nie będę ścigał ciebie, ani twego partnera za to, że grzebiecie sobie w tyłkach. Mnie to nie interesuje.
Awatar użytkownika
pr0metheus
zahartowany metalizator

14-05-2021, 22:42

slyd wie kto jest szur a kto nie i zaraz nas tu wszsytkich ladnie posegreguje
niech to miejsce niebawem zniknie
Awatar użytkownika
Lukass
zahartowany metalizator

14-05-2021, 22:44

Jak nic ta piękna rozmowa skończy się ba(na)nami.
Where did we go wrong?
How did we go wrong?
535

14-05-2021, 22:46

pr0metheus pisze:
14-05-2021, 22:42
slyd wie kto jest szur a kto nie i zaraz nas tu wszsytkich ladnie posegreguje
Na rampie czułby się zapewne jak ryba we wodzie.
Awatar użytkownika
uglak

14-05-2021, 22:49

Lukass pisze:
14-05-2021, 22:33
Ha ha, pamiętałem to lepiej i dobrze dobrałem słowo-klucz. Zaczyna się gdzieś tutaj:

http://masterful-magazine.com/forum/vie ... &start=360
Dokładnie o to chodzilo :-D
Guilty of being right
Zablokowany