No dokładnie.

Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir
Propozycja jak propozycja. U nich norma. Bardziej zabawne, że ten drugi od obrony mniejszości katolickiej zaatakowanej przez lewaczkę, odpisał „poproszę”. Takie tu smaczki mamy.
Jestem Maciek, szukam klanu.Adrian696 pisze:nie, BURZUM jest emo
Przepraszam, że się wtrącę między wódkę i zakąskę, ale chyba coś nie tak zapamiętałem. To nie Tomek zasrał to forum tylko pierdolone szurstwo swoimi chorymi teoriami, szurwiedzą i sraczką na widok słowa "szczepionka". Przypomnę jak ozobek dostał biegunki gdy kulturalnie sobie rozmawialiśmy jaką szczepionkę wybrać. Jak już Tomek pisał, akcja rodzi reakcję.535 pisze: ↑14-05-2021, 19:20Jeszcze jedno Tomek. Dla każdego niezbyt uważnego obserwatora od dawna jest jasne, że tak się zapamiętałeś w batalii ze szurstwem, że widzisz je prawdopodobnie nawet we własnej lodówce. Przy okazji udało Ci się zasrać pierdoleniem o swoich lękach niemal każdy temat w którym się wypowiadasz. Walczyłeś z pacjentem bojącym się kobiet i pederastów, a zostałeś osobnikiem naznaczonym przez religię pandemii. Tylko czekam, aż wykreujesz się na męczennika całej tej sytuacji, bo ministrem wojny sam się już mianowałeś. Obsrałeś to miejsce Tomasz. Nie chce się tutaj zaglądać. Nawet w temacie o mejem prujesz dupala w durnych szpagatach. Mógłbym napisać, że szkoda. Ale nie. Jebie mnie to. Masz misję. Podobnie jak ministrant, czy brunatny robcio z Lublina. Kontynuuj zatem.
Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
Michał to rozumie, ale się droczy. Chyba tak lubi.nicram pisze: ↑14-05-2021, 19:58Przepraszam, że się wtrącę między wódkę i zakąskę, ale chyba coś nie tak zapamiętałem. To nie Tomek zasrał to forum tylko pierdolone szurstwo swoimi chorymi teoriami, szurwiedzą i sraczką na widok słowa "szczepionka". Przypomnę jak ozobek dostał biegunki gdy kulturalnie sobie rozmawialiśmy jaką szczepionkę wybrać. Jak już Tomek pisał, akcja rodzi reakcję.535 pisze: ↑14-05-2021, 19:20Jeszcze jedno Tomek. Dla każdego niezbyt uważnego obserwatora od dawna jest jasne, że tak się zapamiętałeś w batalii ze szurstwem, że widzisz je prawdopodobnie nawet we własnej lodówce. Przy okazji udało Ci się zasrać pierdoleniem o swoich lękach niemal każdy temat w którym się wypowiadasz. Walczyłeś z pacjentem bojącym się kobiet i pederastów, a zostałeś osobnikiem naznaczonym przez religię pandemii. Tylko czekam, aż wykreujesz się na męczennika całej tej sytuacji, bo ministrem wojny sam się już mianowałeś. Obsrałeś to miejsce Tomasz. Nie chce się tutaj zaglądać. Nawet w temacie o mejem prujesz dupala w durnych szpagatach. Mógłbym napisać, że szkoda. Ale nie. Jebie mnie to. Masz misję. Podobnie jak ministrant, czy brunatny robcio z Lublina. Kontynuuj zatem.
Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.Wacław pisze: ↑14-05-2021, 20:01Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
nicram pisze:Antichrist niszczy UaFM w pięć sekund.
Triceratops pisze:szczepic sie mozna na rzadko mutujace i w miare stale genetycznie wirusy, jak gruzlica, krztusiec, blonica czy np koklusz
Poluzuje majty..... Szczekasz jak jakiś bobek. Po tych twoich wypocinach zbliżasz się do szurostwa. Jestem za a nawet przeciw.....535 pisze: ↑14-05-2021, 21:52Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.Wacław pisze: ↑14-05-2021, 20:01Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
Możesz się jebać na ryj pacynko. Zawsze jesteś po jakiejś stronie. Prawda? Ze strachu, czy jesteś pospolitą pizdą? Chcesz solidarności? Idź do faceta od palenia nysek.Slyd pisze: ↑14-05-2021, 22:18Poluzuje majty..... Szczekasz jak jakiś bobek. Po tych twoich wypocinach zbliżasz się do szurostwa. Jestem za a nawet przeciw.....535 pisze: ↑14-05-2021, 21:52Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.Wacław pisze: ↑14-05-2021, 20:01
Nie o hujwieoco, a o brak kolejnego lockdownu. Powinieneś chyba być zadowolony, bo to Twój konik był i jest. Poza tym wyręczałem Ciebie bo jednak dałem propozycje. A tu taki atak. Tak, teraz czuje się męczennikiem ,bo się nie mogę spokojnie najebać. Bo ciagle jakieś niby fakty. Spierdalam. Póki jeszcze ma to sens, i jeszcze mnie towarzystwo nie pogoniło.
Myślałem, że to oczywiste. Od dawna uważam, że u Tomasza razem z odpaleniem forume odpalany jest Excel z wieloma zakładkami, bo kolega zawsze jest w stanie poratować wątkiem czy screenem sprzed paru miesięcy o którym nikt już nie pamięta.
Wyciągnij granat z dupy bo szur z ciebie wychodzi535 pisze: ↑14-05-2021, 22:23Możesz się jebać na ryj pacynko. Zawsze jesteś po jakiejś stronie. Prawda? Ze strachu, czy jesteś pospolitą pizdą? Chcesz solidarności? Idź do faceta od palenia nysek.Slyd pisze: ↑14-05-2021, 22:18Poluzuje majty..... Szczekasz jak jakiś bobek. Po tych twoich wypocinach zbliżasz się do szurostwa. Jestem za a nawet przeciw.....535 pisze: ↑14-05-2021, 21:52
Najebałeś się pianą z piwa? Nie kłam. Żaden mój konik. Tłumaczyłem naszemu zagranicznemu koledze, że u nas nie było żadnego lokdałnu. Poza tym zastanawiałem się dlaczego kastorama nie zaraża, a ikea już tak. No właśnie Tomku. Dlaczego kościół nie zarażał, a kastorama przez parę tygodni zarażała, chociaż wcześniej przez kilkanaście miesięcy ni chuja? Potrafisz teraz na spokojnie wytłumaczyć ten fenomen? Przecież wiesz wszystko. Przypomnij także, czy to ja pisałem w kółko o zapasach ryżu i srajtaśmy? Ja barykadowałem się na kwadracie i trzepałem dupskiem "co to będzie jak pierdolnie"? Podsumowując. Wcale nie jesteś lepszy od szurstwa z którym toczysz bój. Co to właściwie jest szurstwo, bo nawet nie znam etymologii owego pojęcia? Tego pierdolenia i wiecznego nawiązywania nie da się czytać, więc staram się nie czytać. Oczywiście chciałbyś mnie gdzieś umiejscowić, tak jak próbujesz robić to ze wszystkimi. Niestety. Nie bardzo to idzie , więc masz ból wiadomo czego. Od jakiegoś czasu jednak czynisz śmielsze zaloty i zacząłeś być wręcz nachalny. Spóźniona wiosna zawróciła w łepetynie, czy jakieś efekty uboczne przyjętego preparatu? I jeszcze drobiazg. Czy prawdziwe są pogłoski, że zbierasz informacje o innych użytkownikach tego forum? Tak, czy nie? Karty na stół Tomasz.
Twój stary szur. Poza tym nie krępuj się. Z pewnością nie będę ścigał ciebie, ani twego partnera za to, że grzebiecie sobie w tyłkach. Mnie to nie interesuje.
Na rampie czułby się zapewne jak ryba we wodzie.pr0metheus pisze: ↑14-05-2021, 22:42slyd wie kto jest szur a kto nie i zaraz nas tu wszsytkich ladnie posegreguje
Dokładnie o to chodziloLukass pisze: ↑14-05-2021, 22:33Ha ha, pamiętałem to lepiej i dobrze dobrałem słowo-klucz. Zaczyna się gdzieś tutaj:
http://masterful-magazine.com/forum/vie ... &start=360