535 pisze: ↑21-12-2021, 19:53
Ascetic pisze: ↑21-12-2021, 17:53
535 pisze: ↑21-12-2021, 17:39
Odnosić się do każdej kurwy, która inwigiluje inną kurwę w celu mieszania ludziom we łbach? Poważnie? W jakimż to niby celu?
Ok. Właściwie jak się zastanowię to emaile ze skrzynki dworczyka nawet mnie cieszą.
U Romka martwią.
A u Wrzosek? Bo wiesz, jedyne co robiła to krytykowała kładzę. Tu można, czy nie można?
Stary. Ja nawet nie wiem kim jest jakiś wrzosek. I naprawdę nie chcę wiedzieć. Jebie mnie to po cyckach. Natomiast wybitnie wkurwiające jest zapominanie o tym kto jest kim. Przedstawianie różnego rodzaju kurew i skurwysynów jako miłych, poczciwych i w zasadzie sympatycznych ludzi. Ba,nawet bohaterów, czasem tragicznych. Takich kurwa z ludzko twarzo.
Pani Wrzosek jest panią prokurator, która z 2 tygodnie temu mówiła o tym, że apple poinformowało ją o grzebaniu w jej telefonie. Resztę dopisał Pelson , dlaczego ta pani była inwigilowana.
Romek. Nie. Narrację narzucił rudy. Podchwycił jego chłopak. Później tutaj poszło. A ja uważam, że sprawa jest daleka do zaśmiania, zbagatelizowania - na zasadzie, bo ustrzelili Romana. Tutaj też o tym pisał Pelson. Ja pisałem dla odmiany, że Roman pochwalił się z kim gadał. I może się okazać, że dlatego wygrali wybory, w sensie pis wygrał. No nie wiem. mnie to rusza. A, że jak Hatefire, zarzucił, że jak o Romana chodzi to się podniecam. No nie. Nawet źle, że o niego chodzi.
Reasumując. Te przewały z respiratorami, działkami morawieckiego i setki wałów, to jak dla mnie pierdoły, przy tych działaniach o charakterze policyjnym. Tak mam.