ile miałeś promili jak na to wpadłeś?mocny2_3 pisze: ↑18-02-2025, 00:32Wiecie co jest zabawne? głos mieszczuchów w sprawach lasu, to jak próbować anal mimo że sie brzydzi rowa.Prosze sie odpierdolić od myśliwych i od gospodarki leśnej o której brudasy nie macie pojęcia klepiąc te swoje wypociny wprost z DREWNIANEGO fotela z podstawionym pod miske flaków DREWNIANYM stołem, jebane cepy
ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
Moderatorzy: Nasum, Heretyk, Sybir, Gore_Obsessed
- nagrobek
- zahartowany metalizator
Re: ONKOLOGIA - Zbiór rakotwórczy II
- Hatefire
- mistrz forumowej ceremonii
Zasadne jest również pytanie czy Szanowny Kolega Mocny mieszka w lesie. Bo jak jednak w jakimś budynku, to niech nie wypowiada się w sprawach lasu.nagrobek pisze: ↑18-02-2025, 11:29ile miałeś promili jak na to wpadłeś?mocny2_3 pisze: ↑18-02-2025, 00:32Wiecie co jest zabawne? głos mieszczuchów w sprawach lasu, to jak próbować anal mimo że sie brzydzi rowa.Prosze sie odpierdolić od myśliwych i od gospodarki leśnej o której brudasy nie macie pojęcia klepiąc te swoje wypociny wprost z DREWNIANEGO fotela z podstawionym pod miske flaków DREWNIANYM stołem, jebane cepy
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Ja mieszkam pośrodku lasu. Dosłownie. Dla mnie pojęcie kanalizacji jest obce. Z drugiej strony patrząc z satelity googla mnie znajdziesz
To na pewno
Muszą skończyć strefę Spa u siebie w domu. To jest tak jak niby osobny budynek a nie jest. Dostanie się z domu na basen to u mnie dosłownie minuta. W tym roku cała strefę spa skończę.
Jeśli nie w tym to na 40 urodziny.

To na pewno

Muszą skończyć strefę Spa u siebie w domu. To jest tak jak niby osobny budynek a nie jest. Dostanie się z domu na basen to u mnie dosłownie minuta. W tym roku cała strefę spa skończę.
Jeśli nie w tym to na 40 urodziny.
Ostatnio zmieniony 18-02-2025, 11:59 przez tomaszm, łącznie zmieniany 2 razy.
- WaszJudasz
Czynnie działające piekarnie zabijają więcej przypadkowo przechodzących obok osób? Interesujące, możesz wskazać jakieś przypadki?
Nie używam hulajnogi, więc prawdopodobieństwo, że zabiję się na hulajnodze, wynosi zero. Chodzą natomiast po lesie, po którym biegają alkoholicy z bronią tacy jak ty.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- nagrobek
co mają wspólnego myśliwi i małe dzieci?
cześć życia spędzają pełzając na kolanach i bełkocząc coś niezrozumiałe
cześć życia spędzają pełzając na kolanach i bełkocząc coś niezrozumiałe
- Hatefire
No ta tak jakby porównywać liczbę śmierci w górnictwie. No górnicy czasem giną, bo wybuchnie metan. Szanowny Kolega porównuje, to do sytuacji kiedy przypadkowy człowiek dostaje postrzał, bo najebusy akurat se polowały. Swoją drogą dlaczego tak bardzo bronicie się przed badaniami umiejętności strzeleckich i wiedzy. Bo wiecie, że odpadła by większość. Jestem ciekaw testu, że Koledze Tomaszowi pokazują plansze, z różnymi ptakami wodnymi i ma rozpoznać gatunek. Idę o zakład, że by poległ. Teoretycznie jako myśliwy, który ma prawo do ptaków strzelać powinien, to wiedzieć.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Pewnie że bym poległ. Ale ja w życiu do ptaków nie strzelałem. Nigdy kurwa
Ganiam za inna zwierzyna.

Ostatnio zmieniony 18-02-2025, 12:10 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów
A tak generalnie to o co chodzi w tym dziwnym wlekacym sie na forum konflikcie? Koledzy z nadmiarem empatii placzacy przy zachodzie slonca vs ludzie bez sumienia czy co? Ze biedne zwierzaczki sa odstrzeliwane? Mam wrazenie, ze mieszczuchy wypowiadaja sie na tematy znane im tylko z ksiazek. Pamietam glody biadolenia jak opisywalem walke z boberami
woodpecker from space
- Hatefire
No, ale jako myśliwy masz prawo strzelać do ptaków. Czyli jednak warto byłoby zbadać, czy jesteś swoje uprawnienia myśliwskie wykorzystywać prawidłowo. Dziś nie strzelasz jutro możesz mieć taką zachciankę. Chcecie mieć przywileje, bez obowiązków i tyle.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nie wiem. Zawsze powtarzam że wystarczy wykonać telefon do mnie, jeden weekend u mnie i wszystko e głowie się zmieni.
-
Jako druga siła odszkodowcza mam prawo kraść i robić to w sile globalnej. Nikt by się nie pokapował jakbym wyprowadził 50 mln zl. Zajęło by mi to tydzień czasu. Z moją druga strefa życia jest po podobnie. Łowiectwem. Wstydziłbym bym się.
To moje życie. Gdzie odnajduje wartości życia.
Ja nie mam żadnych zachcianek - potrafię 6 godzin ujebany leżeć żeby ustrzelić to co mi nadają wyższe organy wykonawcze.
Ostatnio zmieniony 18-02-2025, 12:25 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- WaszJudasz
Ja mieszkam w małej miejscowości zanurzonej w lesie i już nawet poza kwestią okrucieństwa wobec zwierząt zwyczajnie nie życzę sobie, żeby w tym lesie, który jest moim i mojej żony głównym miejscem rekreacji, miał prawo przebywać uzbrojony alkoholik.Triceratops pisze: ↑18-02-2025, 12:09Mam wrazenie, ze mieszczuchy wypowiadaja sie na tematy znane im tylko z ksiazek.
Mózg powiększa się w czaszce, kiedy wody w rzece wzbierają. Wtenczas błony czerepu się wznoszą, przybliżając do czaszki.
- Hatefire
Ja z tobą wymieniam posty na określony temat. Nie wiem czemu miałby służyć weekend u ciebie. Jak będę chciał się napić wódki, to mam swoich znajomych. Rozmowa z tobą jest bezproduktywna widzę.
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Bo może jakbyś pobył ze mną chociaż przez weekend zmieniłbyś podejście.
Myślisz że o 4 w nocy chce mi się zapierdalac bo ktoś sarnę trafił na zderzak?
Myślisz że o 4 w nocy chce mi się zapierdalac bo ktoś sarnę trafił na zderzak?
- Hatefire
Przykro mi. Mam raczej inny model spędzania weekendów. Zresztą wymieniasz swoje argumenty w formie pisemnej. Czy jak byśmy spotkali twarzą w twarz, olśniłoby cię, że stworzyłbyś jakiś Ostateczny Argument, który by mnie przekonał do twoich racji?
Od braci dla braci
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
Od dobrych dla dobrych
Kacapskiej kurwie
Zawsze chuj do mordy
-
Nie sądzę. Zresztą chcesz pogadać - Byczyna ja tam dzika będę porcjowac.
Jak to nazywają Koledzy -alko samochód i dziczyzna z świeżego bicia.
Ja jestem pierwszym człowiekiem co uważa ze łowectwo powinno się poddać reglamentacja.
To samo jest u nas na wsi. Nasze koło łowickie Meh to największe skurwysyny. Dosłownie. Ale duża część to mietki co sie nie nadają. Ich opowieści kończą się przy ognisku. Z uśmiechem na twarzy spogladasz, no to takie mietki.
chodzi o koła łowickie od nas. Macie rację ze to wąsy, Janusze i jak zwał tak zwał.
Ale to są ludzie z naszej enklawy mimo wszystko. Ja nie wiem czy 70 ‰ myśliwych poluje. Nie sądzę.
Ognicho, picie wódki - a jak, sztuczne poczucie zawlaszcania lasu, a to najczęściej ludzie co nic w swoim życiu nie zabili - jeśli tak to przypadkiem.
To jest śmieszne. Bo jest. Czasem spogląday na to z własnej perspektywy- sie bawią się kurwy.
Teraz jak pójdzie s11 to przecina moje osiedle. Ja nie mam z tym problemów. Burmistrz i deweloperzy mają.
Konflikt urósł i rację ma wójtowa gminy pawonków. Jakbyśmy s 11 wg wariantu pierwotnego o-mamy odstrzału parę tysięcy zwierzyny...
Chcesz zabić parę tysięcy zwierząt - ja nie chcę - w tym wariancie D s 11 musiałbym.
I tak się władze skłóciły.
Ja sobie tej rzezi nie wyobrażam
Ten węzeł między Lubliniecem, Poznaniem a droga na Piekary Śląskie powstanie.
Jak to nazywają Koledzy -alko samochód i dziczyzna z świeżego bicia.
Ja jestem pierwszym człowiekiem co uważa ze łowectwo powinno się poddać reglamentacja.
To samo jest u nas na wsi. Nasze koło łowickie Meh to największe skurwysyny. Dosłownie. Ale duża część to mietki co sie nie nadają. Ich opowieści kończą się przy ognisku. Z uśmiechem na twarzy spogladasz, no to takie mietki.

Ale to są ludzie z naszej enklawy mimo wszystko. Ja nie wiem czy 70 ‰ myśliwych poluje. Nie sądzę.
Ognicho, picie wódki - a jak, sztuczne poczucie zawlaszcania lasu, a to najczęściej ludzie co nic w swoim życiu nie zabili - jeśli tak to przypadkiem.
To jest śmieszne. Bo jest. Czasem spogląday na to z własnej perspektywy- sie bawią się kurwy.
Teraz jak pójdzie s11 to przecina moje osiedle. Ja nie mam z tym problemów. Burmistrz i deweloperzy mają.
Konflikt urósł i rację ma wójtowa gminy pawonków. Jakbyśmy s 11 wg wariantu pierwotnego o-mamy odstrzału parę tysięcy zwierzyny...
Chcesz zabić parę tysięcy zwierząt - ja nie chcę - w tym wariancie D s 11 musiałbym.
I tak się władze skłóciły.
Ja sobie tej rzezi nie wyobrażam
Ten węzeł między Lubliniecem, Poznaniem a droga na Piekary Śląskie powstanie.
- wonsz
- rasowy masterfulowicz
odważne słowa Tomku w kontekście Twoich opowieści o robieniu biznesów z polskim kościołem.
rzułf
-
Bez jaj. Ja w chuju głębokim mam kto przychodzi do mnie liczyć szkody na majątku. Ze kościół jest moim wiernym oredownikiem. Każdemu zrobię to równie profesjonalnie. Ale masz rację. Każda szkoda na majątku jeśli mowa o KK jest właściwie wyliczona przeze mnie.
Bo nikt profesjonalnie nie jest tych szkod na nieruchomościach liczyć. Po powodzi mam we wkładaniu KAZDY jeden temat jeśli mowa o Kk.
Bo nikt profesjonalnie nie jest tych szkod na nieruchomościach liczyć. Po powodzi mam we wkładaniu KAZDY jeden temat jeśli mowa o Kk.
Ostatnio zmieniony 18-02-2025, 18:14 przez tomaszm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Najprzewielebniejszy
- Triceratops
- Biały Weteran Forume Tańczący na Kurhanach Wrogów